Yeni Battlefield Oyununun 23 Mayıs'ta Tanıtılacağı Doğrulandı

Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz hafta Battlefield 1 oyuncuları oyundaki haritalardan birine yerleştirilen bulmacayı çözerek bir sonraki Battlefield oyununun 23 Mayıs'ta tanıtılacağını ortaya çıkarmıştı ve bugün itibariyle tanıtım tarihi doğrulandı.
 
   Güney Afrikalı komedyen, The Daily Show sunucusu, yazar ve yapımcı olan Trevor Noah resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile bir sonraki Battlefield oyununun 23 Mayıs'ta kendisinin sunacağı bir canlı yayın etkinliği esnasında tanıtılacağını doğruladı.
 
   Oyun çok büyük ihtimalle Battlefield V olacak. Trevor Noah'ın bardağındaki V rakamı ve DICE kıdemli video ve medya yönetmeni/editörü Randy Evans'ın twitter paylaşımı bunu işaret ediyor.
 
   Zaten yaklaşık iki ay önce VentureBeat bir sonraki Battlefield oyununun isminin Battlefield V olacağını ve İkinci Dünya Savaşı'nda geçeceğini kendi kaynaklarından edindiği bilgiler sonucu söylemişti. Ayrıca yine VentureBeat'in kaynakları tarafından ortaya atılan bir söylentiye göre, DICE Battlefield V için Fortnite ve PlayerUnknown’s Battlegrounds'a benzer bir oynanış sunacak Battle Royale modu prototipi üzerinde çalışıyor ve eğer Battle Royale modu yeşil ışık alırsa oyuna eklenecek.

   Bir sonraki Battlefield oyunu Ekim 2018'de çıkacak.