PUBG - Xbox One X vs Xbox One Frame-Rate Test

Gazali Çetinkaya

   PlayerUnknown’s Battlegrounds 12 Aralık'ta Xbox Game Preview (Oyun Ön İzleme) programı kapsamında Xbox One için çıkış yaptı ve DigitalFoundry Xbox One X ve Xbox One üzerinde oyunun frame rate testini gerçekleştirdi.
 
   Baktığımızda, oyunun gerçekten kötü bir şekilde çalıştığı iki bölüm var. Bunlardan ilki oyunun yüklenmesini beklediğiniz açılış kısmı - burada ayrıca dokular da kötü görünüyor - ve ikincisi paraşüt ile oyun alanına indiğiniz kısım. Buralarda frame rate oldukça düşüyor. Oyun içinde ise Xbox One X'te daha iyi olmakla birlikte iki konsolda da sabit 30 alınamıyor.
 
 
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds 20 Aralık'ta PC'de erken erişimden çıkacak.

   Oyunun resmi tanıtım yazısı şu şekilde: "PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve oyuncu topluluklarının görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur. Tüm oyuncular oyuna eşit şartlarda, kelimenin tam manasıyla hiç bir şeyleri olmadan başlarlar; haritanın çeşitli yerlerinde bulunan silah & ekipman ve gereçleri toplayarak tek başlarına hayatta kalma mücadelesi verirler. Unreal 4 Oyun Motoruna sahip, gerçekçi ve olağanüstü heyecanlı olan bu oyun, 8 kilometre karelik bir harita içerisinde oynanmaktadır."