Ubisoft PAX' de Boy Gösterecek

Eray Uygun

   
     3 ve 5 Eylül arası Seattle' da gerçekleştirilecek olan Penny Arcade Expo fuarı, birçok firma gibi Ubisoft' a da ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda, Ubisoft' un ileriki zamanlarda piyasaya sürecekleri oyunları hakkında yeni bilgiler edinebileceğiz. İşte o oyunlar:
 
     *Outland (Henüz hakkında her hangi bir bilgi bulunmayan, PSN ve XBLA için hazırlanan yeni bir yapım)
     *Your Shape: Fitness Evolved (Kinect' e tam destek verecek olan bir vücut geliştirme oyunu)
     *MotionSports (Kinect destekli başka bir oyun. İsmine bakılırsa farklı spor oyunlarını içerisinde barındıran bir yapım olacak gibi)
     *Child of Eden (Ritim - aksiyon türünde bir yapım. Yapımcının (Q Entertainment) PS2, Dreamcast ve Xbox için çıkarmış olduğu Rez ile benzerlikleri olduğu söyleniyor)
     *Assassin’s Creed: Brotherhood (Ne olduğunu biliyoruz ve heyecanla bekliyoruz. Özellikle oyuna getireceği çoklu oyuncu modu ile adından söz ettirecek gibi)
     *Tom Clancy's H.A.W.X 2 (Arcade tarzındaki uçuş - aksiyon oyunu olan H.A.W.X 2, ilk oyunun bıraktığı yerden devam ediyor. Özellikle Ghost Recon ile paralel ilerleyen hikayesiyle dikkat çekmişti)
     *Just Dance 2 ('Sadece' dans edeceğimiz, açıkçası çok merak uyandırmayan bir yapım. İlk oyunun vasat oluşu, buna olan ilgiyi bir hayli azaltıyor)
 
Kaynak