Hırsızlar Çalınan Cyberpunk 2077 Belgeleri için Fidye İstiyor

Gazali Çetinkaya

 
   CD Projekt RED bugün yayınladığı bir mesajda kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin Cyberpunk 2077 ile alakalı bazı erken aşamadaki tasarım belgelerine ulaştığını belirtti. 
 
   Bahsi geçen kişi ya da kişiler dosyaları gizli tutmak karşılığında fidye istiyor ancak CD Projekt RED taleplerini yerine getirmeyeceğini belirtiyor. 
 
   Mesajda, CD Projekt RED direkt olarak kendilerinden gelmeyen bilgilerden kaçınmalarını gerektiğini ve zamanı geldiğinde Cyberpunk 2077 hakkında resmi bilgilerin paylaşılacağını söyledi. 
 
CD Projekt RED,

"Sevgili oyuncular,

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bize CD Projekt RED'e ait birkaç dosyayı ellerinde bulundurduklarını bildirdiler. Bunların arasında Cyberpunk 2077'nin erken aşamadaki tasarımlarıyla bağlantılı belgeler de var.
 
Fidye talebi yapıldı, uyulmadığı takdirde dosyaların halka açıklanacağı söylendi. Bizimle iletişim kuran bu kişi ya da kişilerin taleplerini yerine getirmeyeceğiz, bu da sonunda dosyaların yayınlanmasına neden olabilir. Durum hakkında uygun yasal mercilere bilgi verilecektir.
 
Belgeler eski ve oyunun mevcut vizyonunu büyük ölçüde temsil etmiyor. Yine de, Cyberpunk 2077'yi oynamak için sabırsızlanıyorsanız, doğrudan CD Projekt RED'ten gelmeyen bilgilerden kaçınmanız en iyisi olacaktır.

Zamanı geldiğinde Cyberpunk 2077'yi bizden duyacaksınız - resmi olarak."