Sucker Punch E3 2017'de Yeni Bir Oyun Duyurabilir

Gazali Çetinkaya

 
   Açık dünya aksiyon macera serisi Infamous'ın geliştiricisi Sucker Punch Productions E3 2017 konferansı esnasında yeni bir oyun duyurabilir.
 
   Washington merkezli geliştirici stüdyo 2014 yılında çıkış yapan Infamous Second Son ve standalone hikaye içeriği Infamous First Light'tan bu yana sessizliğini koruyor. Geride bıraktığımız iki yılda da Sucker Punch Productions'ın yeni bir oyun üzerinde çalıştığı söylentileri ortaya atılıyor ve E3 2017'nin yaklaşmasıyla birlikte bu söylentiler tekrar ortaya çıktı.
 
   Daha öncesinde bazı söylentileri doğrulanan Tidux twitter üzerinden paylaştığı mesajda Sucker Punch'ın E3 esnasında kısa bir teaser ile birlikte yeni bir şey göstereceğini belirtti.
 
"Sucker Punch will show something new, short teaser at E3 #PS4 #PS4Pro"
 
   Sony Interactive Entertainment halihazırda The Last of Us Part II, Uncharted: The Lost Legacy, God of War, Days Gone ve Spider-Man gibi birçok önemli proje üzerinde çalışıyor. Sony’nin global stüdyolardan sorumlu patronu Shuhei Yoshida 2017'nin başında yaptığı açıklamasında hâlâ duyurulmamış çok sayıda oyun üzerinde çalışıyoruz demişti. Bu sebeple Sucker Punch ekibinden yeni bir özel oyun görmek çok şaşırtıcı olmayacaktır. 
 
   E3 2017, 13 Haziran - 15 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar ilk kez halka açık olacak.