Ubisoft Yeni Avatar Oyununu Konsollar ve PC için Duyurdu

Gazali Çetinkaya

 
   Bugün Ubisoft, Lighstorm Entertainment ve Fox Interactive ile ortaklığını duyurarak Avatar evreninde geçecek yeni bir oyun yaratacaklarını açıkladı. Oyunun geliştiricisi ise The Division'dan tanıdığımız Massive Entertainment olacak.
 
   Şu anda oyun hakkında verilen detaylar oldukça az. Bildiklerimiz ise; oyun konsollar ve PC için çıkış yapacak ve oyunda The Division ve South Park: The Fractured But Whole'daki oyun motoru Snowdrop kullanılacak. Ubisoft, bu oyun motorunun Pandora'nın benzersiz arazisini ve üzerinde yaşayanları en iyi şekilde hayata geçireceğini belirtti.
 
   James Cameron,

"Massive hakkında beni etkileyen şey ekibin bu proje için olan tutkusu ve Snowdrop motorunun gücü oldu. Snowdrop'un gücü, ekibin tutkusu ve detaylara odaklanan saplantılığı ile [ Massive'in] Pandora'nın güzelliğini ve tehlikesini yaşatacak doğru grup olduğunu biliyoruz."
 
   Avatar için ayrıca 4 devam filmi de geliştiriliyor. Avatar oyunu ile ilgili yeni detaylar daha sonra paylaşılacak. Şimdilik Massive Entertainment geliştiricileri ve James Cameron'ın proje hakkındaki kısa yorumlarına asağıdakı videodan ulaşabilirsiniz.