Age of Empires Online Duyuruldu

Ersin Kılıç


 
     PC oyuncuları için unutulmaz ve türünün mihenk taşlarından biri olarak gösterilen Age of Empires serisi Online olarak tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Microsoft henüz GamesCom konferansı başlamadan ilginç duyuruları ile gündeme oturmaya başladı. Kinect'in Avrupa çıkışı dışında yeni bir Flight Simulator oyunu da duyuran Microsoft, yılların eskitemediği Age of Empires'i de online arenada tekrar canlandıracağa benziyor.
 
     Görev sisteminin aynen korunduğu yeni Age of Empires oyununda tek başınıza, arkadaşlarınıza karşı veya onlarla beraber görevleri tamamlayabileceksiniz. Yunan uygarlığını yöneteceğiniz oyunda uygarlığınızı bir imparatorluk haline getirmeye çalışacaksınız. Deneyim puanları sayesinde seviye sistemi de oyunda kendisine yer edinecek. Ayrıca oynamadığınız zamanlarda da imparatorluğunuz gelişmeye devam edecek.
 
     Games for Windows Live üzerinden oynanacak olan oyunun en büyük özelliği ise bedava olması. Ekran görüntülerine aşağıdan göz atabileceğiniz oyunun betasına başvurmak için buraya, oyunun ilk tanıtım videosu için ise buraya tıklayınız.