Jon Snow, CoD: Infinite Warfare'in Kötü Adamı Olacak

Gazali Çetinkaya

 
   Call of Duty, Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jon Snow gerçek adıyla Kit Harington'ın Call of Duty: Infinite Warfare'da olacağını resmen duyurdu.
 
   Daha önceden Christopher Meloni ve Kevin Spacey'nin rol aldığı gibi Kit Harington da oyunda kötü adam olarak Settlement Defense Front ekibinin lideri rolüyle karşımıza çıkacak. Infinity Ward öykü direktörü Taylor Kurosaki bu anlaşma üzerine Kit'in çok yetenekli olduğunu ve oyunculara Kin'in ne kadar farklı bir karaktere büründüğünü göstermek için sabırsızlandığından bahsetti. 
   
   Infinity Ward ayrıca bir başka iyi haber ise Snatch, Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve RocknRolla gibi kara mizah türünde oldukça başarılı filmler yapan Guy Ritchie'in Kit Harington'ın performansı üzerinde beraber çalıştıklarını da belirtti. Guy Ritchie daha önceden Call of Duty: Black Ops 2'nin Surprise adlı Live-Action videosunu yönetmişti. 
 
   Ne dersiniz arkadaşlar Call of Duty bu haberlerden sonra ilk izlenimin verdiği olumsuzluğu silip özellikle hikaye kısmında başarılı bir oyunla karşımıza çıkabilir mi?