İki Farklı H1Z1 Duyuruldu + Oyun Konsollara da Geliyor

Alkan Adakaner


    Daybreak Studios, PC'de 2.5 milyondan fazla satan açık dünya MMO-FPS oyunu H1Z1'ın iki farklı sürümünü duyurdu. Bu iki sürümün farklı stüdyolar tarafından geliştirildiğini açıklayan firma oyunun Playstation 4 ve Xbox One'a adım atacağını da duyurdu.
 
    H1Z1: Just Survive ve H1Z1: King of the Kill adını taşıyan bu iki farklı sürümün içerikleri de farklı olacak. Just Survive klasik açık dünya, hayatta kalma, craft ve inşa üzerine yoğunlaşmış H1Z1 modu olacak. Yeni oynanış dinamikleri barındıracak olan bu sürümün çıkış tarihi henüz belli değil.

    King of the Hill ise aşamalı multiplayer bir oyun olacak ve Battle Royale modunu barındıracak. King of the Hill'in 19.99 dolar fiyatla bu yaz erken erişimden sunulacağını belirtelim. Bu sürüm opsiyonel olacak mikro ödemeye de yer verecek ve PC'nin yanı sıra konsollarda da erken erişimden yararlanacak.

   Önemli Not: H1Z1'ın PC sürümünü 16 Şubat 2016'ya kadar satın alanlar Just Survive ve King of the Hill'e ücretsiz olarak sahip olacaklar. (Teşekkürler KenanK89)