Humble, Civilization ve XCOM Serisine Büyük Fırsatlar Sunuyor

Ömür Gencer

      
      Yaptığı kampanyalarla oyuncuların gözde firması arasına giren Humble yeni kampanyasıyla karşımızda. Bu kez Humble'ın yeni konuğu Firaxis Games.
 
       Humble Firaxis Games Bundle kampanyasıyla en az 1 dolar ödeme yaptığınızda XCOM: Enemy Unkown, Sid Meier's Pirates, Ace Patrol Bundle ve Sid Meier's Civilization III Complete'e sahip olabilirsiniz. Ortalama fiyat üzeri ödeme yaptığınızda (şu an için 7,55 dolar) bu oyunlar arasına Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition, Sid Meier's Civilization V, Sid Meier's Starships, XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack, XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Pack ve XCOM: Enemy Unknown da katılıyor.
 
        Son olarak 15 dolar ödeme yaptığınızda Sid Meier's Civilization: Beyond Earth, Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Exoplanets Map Pack ve Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide DLC'si için %33 indirim kuponuna sahip olabilirsiniz. Bu kampanyaya ilerleyen günlerde yeni oyunlar katılacağını belirtelim. Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.