FIFA 16, Getir ile Ortalama 10 Dakikada Elinizde

Tunahan Safdır

FIFA 16 10 dakikada kapınızda!

 
     Yaklaşık 250 çeşit günlük ihtiyaç ürününü 7/24 istenilen noktaya ortalama 10 dakikada getiren akıllı telefon uygulaması Getir, FIFA 16’yı, PS4 için 259 TL’den, PC için 210 TL’den satışa sunuyor.
 
     Getir uygulaması, bebek bezi, cep telefonu şarjı, kadın çorabı, çikolata, kedi-köpek maması, içecek, dondurma, deodorant derken şimdi de FIFA 16’yı getirmeye başladı. Üstelik bulunduğunuz noktaya ve ortalama 10 dakikada. FIFA kalitesinde bir oyunun internetten indirme süresinin de ortalama bir hızda en az 8 saat(480 dakika) sürdüğünü ve yenilen kotanın da oldukça yüksek olduğunu hatırlatalım. Bu doğrultuda Getir’in sunduğu fiyat ve 10 dakikada getirme süresi ise oldukça iddialı bir teklif olarak karşımıza çıkıyor.

     Uygulama üzerinden kredi kartını sadece bir kez tanımlayarak kolay bir şekilde sipariş  verilebiliyor. Siparişler, Getir’in kendi kuryeleriyle geliyor ve haritadan canlı olarak izlenebiliyor. İlk defa Türkçe dil desteğiyle satılacak olan FIFA 16’da Türkiye Spor Toto Süper Lig’de yer alan 18 takımın da olduğunu hatırlatalım.

     Getir’i AppStore’dan ve Google Play’den indirebilirsiniz.