The Witcher 3: Wild Hunt'ın New Game + Modu Bugün Yayınlanıyor! (Güncellendi)

Ömür Gencer

      Güncelleme: Bahsettiğimiz mod Steam ve GOG.com üzerinden PC oyuncularına da sunuldu. PlayStation 4 için ise Japonya'da yayınlanan mod belirtilene göre yarına kadar Avrupa'daki oyuncular için yayınlanmış olacak.
 
       Bildiğiniz gibi The Witcher 3: Wild Hunt'ın son ücretsiz DLC'si New Game + modu olacak. Yapımcı ekibin geçtiğimiz ay duyurduğu bu mod bugün The Witcher 3: Wild Hunt'ın Xbox One sürümüne geldi.
 
      Bu ücretsiz DLC oyunun PC ve PS4 sürümleri için henüz yayınlanmamış olsa da gün içinde gelecektir. New Game + modu hakkında biraz bilgi vermemiz gerekirse bu modla birlikte oyunda daha güçlü düşmanlar ile karşılaşacağız. Eğer moda başlamadan önce 30. seviyenin altındaysak seviyemiz doğrudan 30'a çıkarılacak. Sahip olduğumuz tüm deneyim puanları ve eşyalar da bu moda geçerken aktarılacak. Gwent kartları, görev eşyaları, kitaplar ve mektupların aktarılmayacağını belirtelim. Oyunun New Game + modunda bitirmek size Death March başarımını kazandıracak. 

       Bahsettiğimiz modu Xbox One'da oynamaya başlayabilirsiniz. New Game + modu oyunun diğer sürümleri için yayınlandığında bu haberi güncelleyeceğiz.