Oyundaki Hacki Bildir, 100$ Kap!

Talha Aynacı

 
     Tarih öncesi dönem ve futuristik temaları bir arada barındıran açık dünya oynanışına sahip ve son dönemin en gözde Steam oyunlarından birisi olan ARK: Survival Evolved yapımcıları, erken erişimde oyunu deneyim eden oyuncuların hack olaylarını rapor etmesi karşılığında 100$ veriyor.

Steam topluluğu sayfası üzerinden adeta hackerların başına ödül koyan yapımcılar oyunun oynanabilirliğini ve dengesini bozan, resmi sunuculara zarar veren tüm hack aktivitelerini info@studiowildcard.com adresine bildirmelerini istedi.
 
Yapımcılar, oyunda karşılaştığınız bir hatayı bildirmenin yeterli olmayacağını; hataya yönelten süreci net biçimde oyuncular tarafından açıklanmasını istiyor.
 
Açıklamaya göre Steam kullanıcısı ZeroDay bu "hacker avcılığında" ilk ödülü kazanan kullanıcılardan birisi olmuş ve ödemesi PayPal üzerinden gerçekleştirilmiş. ZeroDay isimli kullanıcının da ödemenin gerçekleştiğine dair onay mesajı yer alıyor.
 
Şu an Steam Erken Erişim sisteminin en gözde yapımı olan ARK, 49 TL'lik fiyata sahip. Yapım hakkında daha fazla fikir edinmek için İlk İzlenim videomuza göz atabilirsiniz: