Solid Snake'in Ses Aktörü Kojima'nın Gidişiyle Beraber Metal Gear Solid'e Geri Dönmek İstiyor

Samet Konuksal


    Bundan öncesinde Metal Gear Solid serisinde Solid Snake'in ses aktörü olarak karşımıza çıkan David Hayter'ın Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'de aynı rolü üstlenmeyeceği açıklanmıştı. Birçok insan bunun David Hayter ve Hideo Kojima ikilisinin trollemesi olduğunu görse ve asıl oyunda kendisini göreceğimiz düşünülse de iş ciddi gibi duruyor.
 
    Bir röportajda konuşan David Hayter, Hideo Kojima'nın Konami'den ayrılmasıyla ilgili hafif sevinmiş gibi göründü. Yaptığı açıklamalarda Hayter, "Oyunda yer alacağım doğru değil. Zaman zaman Twitter'da da yazıyorum ve insanlar bana yüz tane soru soruyor. Oyuncuların bulduğu ses dosyalarında benim sesim kullanılmadı. Kimin sesi olduğunu bilmiyorum. Evet benim sesime çok benziyor ama ben öyle bir şey seslendirmedim. Oyunda herhangi bir role sahip değilim. Bu herkesten çok beni şaşırttı. Yapmayı isterdim ancak yeni Metal Gear oyununda yapabileceğim bir şey yok." sözlerini söyledi.
 
    Sonrasında ise Hayter, "Artık Kojima da gittiğine göre... Bilmiyorum. Belki bundan sonra Konami kendi kararını verir ve beni seriye geri getirebilir." sözlerini söylerken şakayla karışık olarak da, "Bundan sonra Kojima s***tirsin gitsin." eklemesini yaptı.