Need For Speed, SW: Battlefront ile Aynı Grafik Motorunu Kullanacak

Ömür Gencer

Sokaklara tekrar hoş geldiniz!


       Yeni Need for Speed oyunu pek çok oyuncunun son zamanlarda merak ettiği bir yapım. EA Games, oyunun resmi Twitter sayfası üzerinden oyunculardan gelen bazı soruları cevaplandırdı ve Frostbite'ın teknik yönetmeni Johan Andersson oyunun motoru hakkında bilgiler verdi. 
 
        Andersson, Twitter üzerinden Need for Speed'te kullanılan Frostbite sürümünün Star Wars: Battlefront'ta kullanılan Frostbite motoruyla aynı olduğunu dile getirdi. Yani Need for Speed'in görselliğinin tatmin edeceğini söyleyebiliriz.
 
      Bunun yanında EA'nin verdiği bilgiler arasında oyunun sadece Need for Speed adı altında çıkacağı, E3'te oyunun ismi hakkında bir değişiklik duyurulmayacağı belirtiliyor. Ayrıca söylenene göre resmi duyusundan önce pek çok oyuncunun yeni bir Underground olacağını tahmin ettiği yapım NFS: Underground ile pek çok ortak nokta taşıyacak.
 
        EA; gelen sorular üzerine, herkesin de tahmin edeceği gibi, Need for Speed'in Steam'de yer almayıp Origin'de olacağını kesinleştirdi. Son olarak E3'te yapım hakkında yeni bilgiler paylaşılsa da E3'ten önce de Need for Speed hakkında bilgiler gelecek. Umarız EA, oyuncuların yıllardır beklediği Need for Speed oyununu bu kez sunabilir.