Sony: "DriveClub'ın Çıkış Döneminde Perişan Haldeydik"

Samet Konuksal


    Çıkışında büyük sorunlarla baş eden DriveClub'ın bu problemleri oyunun kendisine gölge düşürmüştü. Öyle ki yaşanan problemlerden dolayı DriveClub'ın ücretsiz PS Plus sürümü de ertelenmişti. Sony Avrupa'nın başındaki isim Jim Ryan, DriveClub'la ilgili yeni açıklamalar yaptı.
 
    Açıklamalarında Ryan, "Londra'daki ana binamızda bulunan insanlar ve yapımla ilgilenen herkes DriveClub'ın çıkış döneminde perişan haldeydi. Kimsenin o dönemde rahat olduğumuzu ya da DriveClub sorunlarına ilgisiz kaldığımızı düşünmesini istemiyorum. Bu tanım abartı için kullanılır ama gerçekten ekibimiz DriveClub'ı stabil hale getirmek için 7-24 çalıştılar."
 
    "İnsanlar çıkışında 50 sterlin ödediği bir oyunun düzgünce çalışmasını bekliyorlar. Ancak endüstri genelinde yanlış algılanan bir şey var. Herkes PC mimarisine geçilmiş olmanın yapımcılar için kolaylık olacağını düşünüyor. Ancak online tabanlı oyunlar üzerinde çalışan yapımcıların daha zorlu deneyim yaşadıklarını gördük." cümlelerine yer verdi.
 
    DriveClub'ın ertelenen PS Plus sürümüyle ilgili ise "Bu noktada bir şey söylemem doğru olmaz. Çalışmalar devam ediyor." açıklaması yapıldı.