Treyarch'ın DICE Konferansından Yeni Bir Duyuru Çıkmadı

Samet Konuksal


    Call of Duty serisine zombi modunu kazandıran Treyarch cephesi geçtiğimiz günlerde bir Tweet paylaşmış ve Çarşamba gününü işaret etmişti. DICE etkinliğinde bir konferans düzenleyen Treyarch'ın bu konferansının altından yeni bir duyuru çıkmadı. Yeni duyurunun aksine Treyarch tarafı konferansta Call of Duty zombi modunun nasıl doğduğunu ve nelerin yaşandığını anlattı.
 
    Konuyla ilgili konferansta konuşmalar yapan Mark Lamia, World at War'a eşlik eden zombi modunun aslında ana planda yer almadığından bahsetti. Lamia'nın açıklamalarına göre zombi modu üzerinde çalışan ekibe kendisi defalarca "Vaktinizi boşa harcamaya bırakın ve ana oyuna odaklanın." uyarısında bulunmuş. Fakat daha sonrasında zombi modunu deneyen Lamia, eğlenceli yapıyı görünce kararından tamamen dönmüş. Mark Lamia bu durumu, "Kariyerimde yaptığım en büyük hata olabilirdi." cümlesiyle özetliyor.
 
    Mark Lamia, zombi modu üzerine yaptığı konferansta bu modun nasıl serinin vazgeçilmez haline geldiğinden bahsetti. Ancak konferans sırasında Treyarch'ın bir sonraki projesiyle ilgili bilgi verilmedi.