Söylenti: Gösterilen "2" logosu Metal Gear Rising 2'ye Ait Değil

Tayfun Kumaş

Bahsi geçen "2" logosu!

 
    Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Taipei Game Show'da, Metal Gear Rising: Revengeance'ın devam oyunu olan Metal Gear Rising 2'ye ait olduğu düşünülen "2" logosu belirmişti.

    Her ne kadar bu logo, Metal Gear Rising'in logosudaki yazı tipi ile birebir uyumlusu olsa da eski oyun editörü ve şu an Amerika'nın seçkin sunucusu Geoff Keighley, Twitter'da attığı bir Tweet ile Metal Gear Rising 2'ye ait olmadığını belirtti.

    Attığı Tweet'te ise Konami'den Ken-ichiro Imaizumi'ye bizzat bu konuyu sormuş ve Imaizumi ise bunun doğru olmadığını öğrenmiş. Her ne kadar Keighley güvenilir bir kaynak olsa bile, Imaizumi'de bu durumu yalanlasa bile oyunun hayranları görselin Metal Gear Rising'e ait olduğuna emin. Imaizumi: Twitter üzerinde kendisine gelen soruda ise gösterilen rakamın Metal Gear Rising 2'ye ait olmadığını, hatta konuyla ilgili haberi olmadığını da belirtti. Imaizumi'nin Twitter'daki cevaplarında ise videoyu Sony'nin yaptığını, kendileri ile alakasız olduğunu da belirtti. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yok.
 
    Hatırlarsanız Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Keighley'in VGA programında gizli bir şekilde duyurulmuştu. Moby Dick Studios adlı sahte firma ile röpotaj yapan Keighley, The Phantom Pain'in yapımcısı ile eli yüzü sarılı bir şekilde konuşmuştu. Daha sona ise The Phantom Pain'in yeni Metal Gear Solid oyunu olduğu ortaya çıkmıştı.