Sony: "DriveClub'ın Çıkışı Utanç Vericiydi"

Samet Konuksal


    Hem içerik olarak tam bir şekilde çıkmayan, hem de multiplayer konusunda hatalara sahip olan DriveClub'ın sözü verilen PS Plus Edition'ı adına hâla bir açıklama gelmemişken Sony cephesi oyunla ilgili yeni sözler paylaştı. Bir röportajda konuşan PlayStation İngiltere'nin başındaki isim Fergal Gara, DriveClub'ın çıkışında yaşanan aksaklıkları değerlendirdi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Gara, "Hayal kırıklığıydı. Bir firma olarak 'Oyuncular için. (4ThePlayers)" felsefesini benimsedikten sonra bu tip hazır olmayan oyunları görmek istemezsiniz. Kesinlikle ortada yapımcı ekibin kötü bir niyeti yoktu. Ortada olan şey onlar için de bizim kadar utanç vericiydi. Böyle durumlarda özür dilemekten başka bir şey yapamazsınız." sözlerine yer verdi.
 
    Açıklamalarının devamında Fergal Gara, oyunun PS Plus Edition sürümüne değindi. Plus üyelerine ücretsiz sunulacak olan bu sürüm için bekleyen milyonlarca Plus üyesinin olduğuna işaret eden Gara, "Sunucularımızı ve oyunu tam anlamıyla hazırlamadan PS Plus Edition'ı çıkarmayı düşünmüyoruz." açıklamasını yaptı.