Söylenti: Red Dead Redemption 2, Co-Op'a Odaklanacak

Samet Konuksal


    Rockstar Games'in 2010 senesinde PS3 ve Xbox 360 için sunduğu vahşi batı temalı açık dünya oyunu Red Dead Redemption, geçtiğimiz neslin en iyi oyunlarından birisi olarak gösterilebilir. Daha önce birçok söylentisini duyduğumuz Red Dead Redempiton'ın devam oyunu, yeniden söylentilerde kendini gösterdi.
 
    Oyun dünyasının en önemli forumlarından NeoGaf'ta bir kullanıcı, Rockstar'daki iç kaynaklarından aldığı bir bilgiyi diğer oyuncularla paylaştı. Söylenti haberine göre Rockstar, Red Dead Redemption'ın senaryo açısından direkt olarak devamı olan Red Dead Redemption 2'yi PlayStation 4 ve Xbox One için geliştiriyor. Belirtilenlere göre firma serinin yeni oyununda co-op oynanışa odaklanıyor.
 
    Normalde NeoGaf bu tip spekülasyonlara karşı sert yaptırımlar uygulamasıyla biliniyor. Fakat bu kullanıcının açtığı konu moderatörler tarafından onaylanmış ve kişinin Rockstar'la olan bağlantısı kesinleşmiş durumda. Zaten Take Two daha önceden yeni Red Dead oyununu onaylamıştı, eh artık bize de resmi haberleri beklemek düşüyor.