Xbox 360 Slim Gözüktü!

Ersin Kılıç

 
 
     Xbox'ın resmi sitesinin İtalya ayağında gözüktüğü söylenen bu resim Xbox 360 Slim söylentilerini bir adım daha ileriye taşıyor.
 
     Henüz bir doğrulama gelmese de resmi yakalayan kaynağa göre bu resim Xbox.com'un İtalya ayağında bir kaç dakikalığına gözükmüş. Resme baktığımızda ise daha önce ortaya çıkan ve dedikodu olarak gözüken resimlerden oldukça farklı olduğunu görüyoruz. Ayrıca yeni modelin 250 GB HDD ve Wi-Fi özelliğininde bulunduğu, gelen dedikodular arasında. Daha önce belirttiğimiz haberlerde de olduğu gibi gene bir Project Natal Bundle paketinden bahsediliyor.
 
     Resmin bana oldukça gerçekçi geldiğini ve yayılan bunca dedikodunun gerçeğe dönüşeceği hissini verdiğini söylemeliyim. E3'te bir Slim duyurusu yapılır ise muhtemelen bu tasarım ile karşılaşacağız. Resim muhtemelen gerçek fakat resmi bir açıklama olmadığı için Microsoft konferansını beklemekten başka çare kalmıyor.
 
     Güncelleme : Aşağıda da görebileceğiniz, sitede gözüken Flash tanıtımı Xbox 360 Slim söylentilerini doğrular nitelikte. Haberde de bahsettiğim gibi 250 GB HDD kapasitesine tanıtımda yer verilmiş. Asıl dikkat çeken ise "Knect uyumlu" ibaresi oluyor. Project Natal'ın sminin Knect olabileceği söyleniyor. Natal sminin proje adı olduğunu düşünür isek, fuarda duyurulacak olan isim bu olabilir. Beklemedeyiz..