Battlefield 4 Origin'de Bir Haftalığına Ücretsiz (Güncellendi)

Ömür Gencer


      Dice'ın geliştiriciliğini üstlendiği Battlefield 4, bazı kesim tarafından büyük tepki toplasa da en çok oynanan FPS oyunlarından biri. Savaş atmosferini başarılı bir şekilde oyunculara aktaran Battlefield 4'ü bir haftalığına ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.
 
       Bugün yani 7 Ağustos tarihinden başlayarak oyunu 14 Ağustos'a kadar oynayabilirsiniz. Oyunda isterseniz senaryo modunu, isterseniz de multiplayer modunu oynayabileceksiniz. Bunun yanında bu bir haftalık süreçten sonra oyunu almaya karar verirseniz oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Oyunu buradan Origin kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
      Not: Oyunu 14 Ağustos'a kadar bedava olarak indirme şansınız var fakat 7 günlük yani 168 saatlik bedava oynama süreniz oyuna girdiğiniz anda başlayacak. Diğer bir değişle yedi günlük oynama süresini istediğiniz bir gün başlatabilir ve oyunu 7 gün gün boyunca bedavaya oynayabilirsiniz fakat bu 168 saatlik süre oyunda geçirdiğiniz süre olmayacak. Yani oyunu hiç açmasanız da bir hafta sonra deneme süreniz bitecek.