E3'de GTA V mi Duyurulacak?

Levent Polater

 

gtaiv

 

    E3'de GTA V duyurusu bekleyenler, gözünüz aydın. Alınan bir bilgiye göre Rockstar, E3'de GTA 5 ile ilgili bir duyuru yapabilir.
 
    EEDAR patronu Jesse Divnich, Game Informer'a E3'de GTA V gözükebileceğini tahmin ettiğini belirtti. Rockstar'ın bir demo sunmayacağını ancak oyunu gün yüzüne çıkaracağını düşündüğünü söyleyen Divnich, şöyle konuştu ;   
 
    “Sanırım yeni bir Grand Theft Auto haberi alabiliriz. Oynanabilir bir şey sunmasalarda oyunu duyurabilirler. Çünkü 2011'de yeni bir GTA göreceğimizi düşünüyorum"
 
    Divnich, ayrıca olası bir yeni GTA'nın PS3 veya Xbox 360'a özel olması için Sony veya Microsoft'un kafa kafaya girebileceğiyle ilgili bir soruya ise şöyle yanıt verdi;
 
    “Microsoft veya Sony'nin sıradaki GTA'yı özelleştirme yoluna gitmek için teşebbüs edeceklerini sanmıyorum, Microsoft GTA IV'ün DLC paketi için çok fazla para ödemişti ve gördük kü Microsoft için yeterli kadar karlı olmadı."
 
    Rockstar'ın Red Dead Redemption'ının bu hafta çıkacağını düşünürsek, yeni bir GTA çalışması olmaması için hiçbir sebep göremiyorum. Rockstar'ın boş durmayacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. GTA V'in duyurulması kendisini E3'ün yıldızı mı yapar acaba?