Assassin's Creed: Brotherhood Duyuruldu

Alkan Adakaner


 
     Bir süre önce Ubisoft, Assassin's Creed: Brotherhood'un domain'ini satın alınca bu oyun hakkındaki söylentiler de yoğunluk kazanmıştı. Gamestop'daki önsipariş için hazırlanan bir kapak Ubisoft'un oyunun varlığını resmi olarak tanımasını da sağladı.
 
     Brotherhood'un kapağında Ezio'yu ve çevresini saran suikastçileri görüyoruz. Ezio artık usta bir suikasçi olmuştur ve çevresinde onun gibi yaşayan ve nefes alan bir grup vardır. Biz de Roma'daki düşmanlarımıza karşı kendi suikatçimizi seçip savaşa başlayacağız.
 
     Ubisoft oyunun daha önce görülmemiş online bir çok oyunculu deneyim sunacağını söylüyor. Seçtiğimiz suikastçiye göre öldürme tarzlarımızın değişeceği de firmanın bir başka açıklaması. Tek bir Assassin ile başa çıkamayan düşmanlarımız bakalım gruplara karşı ne yapabilecekler.
 
      Gamestop'daki kapakta dikkati çeken bir başka ayrıntı ise önsiparişi buradan yapanların çok oyunculu modda özel karaktere sahip olacak olması. Bu karakterin Altair olacağını düşünen var mı?
 
     PC, PS3, Xbox 360 için çıkacak oyunun resmi çıkış tarihi açıklanmadı, ama yukarıdaki gamestop kapağında da görebileceğiniz gibi sonbaharda piyasaya çıkması bekleniyor.
 
kaynak