God of War: Ghost of Sparta Duyuruldu

Ersin Kılıç


 
     Mart ayında çıkan üçüncü oyunu ile Olympus dışında oyun dünyasını da derinden sarsan Kratos'un yeni oyunu duyuruldu. God of War 3 ile macerasına son noktayı koyan Kratos, ilk oyun sonrasında gerçekleşen bilinmeyenleri ile PSP platformuna bir kez daha çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
 
     Henüz hakkında fazla bilgi verilmeyen oyun bir devam oyunu olmayacak. Hikayenin geçmişinde bilinmeyenleri gözler önüne serecek olan oyunda ilk oyun sonrasında Kratos'un yaşadıklarına ve kabuslarına şahitlik edeceğiz.
 
     Sony Amerika'dan Eric Levine, oyunun Kratos'un yaraları, kabusları ve ailesi hakkında bir çok bilinmeyeni anlatacağını belirtti. Chain of Olympus ile PSP'nin en iyi oyunlarından biri olmayı başaran God of War, konsola yapacağı yeni baskın ile bu ünvanını tekrar sallayacak gibi gözüküyor. 

     %25 daha fazla oynanış elementi ile karşımıza çıkacak olan ve E3 fuarında çok daha fazla bilgiye sahip olacağımız God of War : Ghost of Sparta'nın ilk ekran görüntüleri de yayınlandı. Bu ekran görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     God of War 3'ün çıkışından sonra Platinium Trophy ödülü sonrası ortaya çıkan internet sitesindeki belirsizlik ise hala devam etse de muhtemelen sitedeki sayaç tamamlandığında Ghost of Sparta ile ilgili bir duyuru ile karşılaşabiliriz. Sitenin son halinde Kratos'un silüeti belirmişti.
 
     Güncelleme : Haberde de belirttiğimiz gibi oyunun duyurusu ile birlikte gizemli God of War sitesindeki geri sayım da tamamlandı. Sitedeki silüetin Kratos olduğu anlaşıldı.