Twilight Oyununun Büyük Bir Potansiyeli Var!

Talha Aynacı

 
 
 
 
 
      İlgilenmeseniz bile ucundan köşesinden Twilight ( Yeni Ay) serisi hakkında birşeyler duymuşsunuzdur. Yazar Stephanie Meyer tarafından kaleme alınan, bir vampir ve insanın sıradışı aşkını konu edinen Twilight serisi, filmininde getirdiği başarıyla birlikte artık milyonlarca fanatiğe sahip.
 
     Her ne kadar dizi / sinema sektöründen oyun dünyasına transfer olan yapımlar pek dikiş tutturamasalarda, sadece adının bile kullanılması, hatırı sayılır satış rakamlarına ulaşmak manasına geliyor. Bu konuda analizcilerde hemfikir. Üstelik bunun MMO tarzında bir oyun olması gerektiğini düşünenler bile var.
 
     Şu an için ortada somut bir adım yok. Twilight ile ilgili tek oyun çalışması ise Konami'nin geçtiğimiz günlerde Avrupa çıkarmasını yaptığı "Scene It".  BrainJunk Studios isimli yapımcı bir firma Twilight'ın oyun haklarını almak için kolları sıvamış bile! Hedef ise tabii ki Twilight markasının hayranı olan ve çoğunluğunu bayanların oluşturduğu bir kitle; analizciler ise bu konuda Nintendo Wii ve DS'in en iyi araç olacağını onaylıyor.
 
Köşede kenarda birikimi olan var mı ?..
 
 
Kaynak