Yeni Nesil Hitman Oyunundan İlk Açıklamalar!

Samet Konuksal


    Hitman serisinin yapımcısı IO Interactive, sözünü verdiği mektubu siteden yayınladı. IO Interactive, yeni nesil Hitman adına ilk açıklamaları yaptı. 
 
    Belirtilenlere göre yeni nesil Hitman'de, Ajan 47'nin kariyerinin ilk dönemlerine konuk olacağız. Oyunun bazı bölümleri, 'egzotik' mekanlarda geçecek. Hitman: Absolution'da öğrenilen yeni şeylerin üzerine yeni nesil Hitman, Glacier 2 oyun motoruyla geliştirilecek.
 
    Yapılan açıklamalara göre yeni nesil Hitman oyunu, şimdiye kadar bir Hitman oyununda gördüğümüz en detaylı bölümlere sahip olacak. Oyundaki bazı bölümlerde sandbox öğeleri de yer alacak. Yeni nesil Hitman'in dünyası, oyuncuya yaşadığını hissettirecek. Bu arada yeni oyunda, Hitman: Absolution'da yer alan Contracts modu da yer alacak. 
 
    Şu an için oyundan herhangi bir görüntü paylaşılmış değil. Yeni nesil Hitman'in ismi bile bilinmiyor. Daha fazla açıklama, senenin ilerleyen dönemlerinde yapılacak.
 

 
 Haberin orijinali:
    Oyun dünyasının beğenilen serilerinden Hitman'in yeni nesilde devam edeceği açıklanmıştı. Konuyla ilgili serinin takipçilerinin beklediği duyuru bugün gelebilir.
 
    IO Interactive'in topluluk yöneticilerinden Travis Barbour, Twitter hesabı üzerinden bugün yapılacak bir duyuruya işaret etti. Barbour'un belirttiklerine göre Hitman.com üzerinden gün içerisinde IO Interactive tarafından açık bir mektup yayınlanacak. Mektup içeriğinde firma, yeni nesil Hitman'den söz edebilir.