"CoD: Ghosts & BF4, Xbox One'da 720p'de Çalışıyor"

Talha Aynacı

 
   Bir kaç gün önce oyun dünyasının önemli haberlerine ve dedikodularına yataklık eden NeoGAF forumlarında Call of Duty: Ghosts'un Xbox One sürümünde 720p, PlayStation 4 sürümünde ise 1080p'de çalışacağına dair dedikodular ortaya atıldı. Bu dedikoduları bir ileri seviyeye taşıyan yorum ise eski bir IGN editöründen geldi.
 
   Jeremy Conrad, şahsi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajında Xbox One'a çıkış yapacak FIFA 14, Forza Motorsport 5 ve de NBA 2K14'ün 1080p çözünürlükte; Ryse'ın önceden de bilindiği gibi 900p çözünürlükte ve de Call of Duty: Ghosts & Battlefield 4'ün 720p çözünürlükte çalışacağını yazdı. Ancak Conrad bu mesajın ardından gelen bir başka soruya çarpıcı bir cevap verdi. Call of Duty: Ghosts'un inceleme ambargosu 5 Kasım tarihinde Xbox One hariç tüm platformlar için yayınlanacak. Xbox One sürümünün incelemesi ise 12 Kasım tarihine kadar yayınlanamayacak. Bunun sebebi ise oyunun 720p'de çalışacak olması.
 
   Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Sony tarafından yapılan açıklamada Call of Duty: Ghosts'un PlayStation 4'de 1080p çözünürlükte çalışacağı açıklanmıştı.