GTA V Dünyasında Yapabileceklerimiz Bu Sayfada

Levent Polater

 
     Grand Theft Auto 5'te yer alacak Los Santos ve Blaine County'ki aktiviteler için Rockstar Games'ten yeni bir interaktif tanıtım site sayfası açıldı. Burada oyunda karşılaşacağımız en önemli oynanış elementleri bizlere aktarılacak.
 
    Araç özelleştirmelerinden, spor ve fitness aktivitelerine, politikadan, uçak seyahatlerinize her şey burada detaylı bir biçimde görülmekte. Daha fazla güncelleme ise oyunun çıkışına yaklaştıkça açıklanmaya devam edecek. Şimdilik açıklanan detaylar şu şekilde;
 
* Hızlı araçlar parmak uçlarınızda: SUV'dan spor arabalara, off-road'lara kadar birçok araç satın alınmayı internetten bekliyor.

* Ekonomi ve Ticaret: Pazarda iyi oynamayı bilenler her gün milyon dolarları cebe indiriyor. Yatırımlarınızla koca bir apartmanı bile satın alabilirsiniz. Gelsin sonra kira paraları!

* Satın alınabilir sağlık bakımı:  Son uygulanan kanunlarla birlikte mermi yarası veya bir sıyrık bile alsanız sertifikalı sağlık merkezleri sizleri ayağa kaldırmasını bileceklerdir.

* Araç Özelleştirme dükkanları: Los Santos sakinleri arabalarıyla gurur duyar. Günlerinin çoğunu onlarla vakit harcayarak geçirirler. Aracınıza şekil vermek istediğinizde LS Customs'ı ziyaret edin.

* Alışveriş: Onlarca turist uzaklardan gelip Los Santos'ta alışveriş yapıyorlar. Satın alınabilecekler konusunda geniş bir seçeneğe sahipsiniz.

* Hava ulaşımı: Uzak yolculuklarınız için geniş bir hava aracı listesine sahipsiniz. ElitasTravel.com'a girip Luxor ve Shamal jetlerinden son teknoloji helikopterlere kadar hava araçlarını satın alabilirsiniz.

* Politik Olaylar: GTA V'in geçtiği süreçte politik olaylara dahil olup sürece siz de dahil olabilirsiniz.

* Sahiller ve Su sporları: Göller, nehirler ve birçok körfezlerle sulu maceraları sevenler elleri boş dönmeyecek.

* Harika Açık alanlar: Avcılar ve macerayı sevenler Blaine kasabasının tepelerinde, dağlarında aradıklarını bulacaklar. Tüfeğinizi kapıp bir avın peşine düşmek veya bir uçak kiralayıp paraşütle inmek veya Chiliad dağına tırmanmak gibi aktivitelere katılabilirsiniz.

* Dostane komşular: GTA V sokakları etkileşime girebileceğiniz insanlar ile dolu. Bölgesel çatışmalar veya eczacılıkla (!) uğraşanların ticaretleri, ya da Epsilon Programına dahil olup aydınlanmaya nahil olabilirsiniz.
 
    Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz;