Nintendo'nun Direct Sunumunun Özeti(8.7.2013)

Samet Konuksal


    Nintendo'nun belli aralıklarla yaptığı Nintendo Direct sunumunun bir yenisi de bugün düzenlendi. Biz de sunumu izleyemeyen oyuncular için Nintendo Direct haberlerini bir arada özet olarak topladık.
 
- Wii U Haberleri
 
» Animal Crossing Plaza: Animal Crossing hayranları için Nintendo'dan yeni bir uygulama. Nintendo eShop'tan sunulan bu uygulamada Nintendo 3DS oyunu olan Animal Crossing New Leaf karakterlerinizle birlikte yer alabiliyorsunuz. Animal Crossing Plaza kendi başına bir oyun değil, aksine New Leaf oyuncularının buluşup yardımlaşmaları için özel bir uygulama.
» Pokémon Rumble U: Nintendo, Wii U'ya özel yeni Pokémon oyunu için figür duyurularını yaptı. Belirtilenlere göre oyunun çıkışında 18 farklı figür sunulacak ve bu figürler oyuna etki edebilecek.
» Super Smash Bros.: "The Year of Luigi" kapsamında Luigi karakterinin yeni Super Smash Bros. oyununda yer alacağı açıklandı. Luigi, oyunun hem 3DS, hem de Wii U sürümünde bulunacak.
» Rayman Legends: Oyunun Wii U sürümünün özel kostümlerle çıkacağı açıklandı.
» The Legend of Zelda: Wind Waker HD: Oyunun çıkış tarihi Avrupa kıtasında 4 Ekim 2013 olarak açıklandı.
 
- Nintendo 3DS Haberleri
 
» The Legend of Zelda: A Link Between Worlds: Daha önce oyunun açıklanan Ekim 2013 çıkış tarihinin Avrupa için de geçerli olduğu belirtildi. 
» Klasik oyunlar: Nintendo 3DS'e yeni klasik oyunlar gelmeye devam ediyor. 15 Ağustos'ta Donkey Kong'un NES sürümü, Eylül'de Tecmo Bowl, devamında ise Super Mario Bros. 3 ile Wario Land 3, eShop'ta çıkışını yapacak.