Alice: Otherlands'in Yazarı Belli Oldu

Gökhan Yılmaz

 
     Alice: Madness Returns'a devam olarak tasarlanan animasyon filmi 15 Temmuz'da, oyunlardan da tanıdığımız American McGee tarafından finanse edilmeye başlanmıştı. Daha doğrusu tam olarak finanse edilemediği için Kickstarter projesi olarak hayranlara sunulmuştu. 200.000$'lık bütçenin şu an için sadece yarısı toplanmış durumda ve kampanya 4 Ağustos'ta sonlanacak.
 
     McGee, Hong Kong'lu yazar ve yapımcı Tsui Hark ile anlaştığını duyurdu. Hark daha önce Once Upon a Time in China, The Blade and Seven Swords gibi projelerde bulunmuş bir yazar. Yaptığı açıklama ise şu şekilde:
 
     "Alice, büyüleyici bir fantezi dünyasında dolananan biri. Bu dünyada yetişkin düşmanlarına karşı verdiği şiddet içeren mücadelesi bir genç kızın derinlerinde yatan gücü ortaya çıkartıyor. Şimdiden bu projenin film olarak ne kadar çarpıcı olacağını görebiliyorum. Alice'in beyaz perdeye çıkabilmesi için elimden geleni yapacağım. Bu takıma bu işi başarıya ulaştırmak için katılıyorum."
 
     Aşağıda ise animasyon filminin örnek bir çalışması bulunuyor. Çizimlerin ve tüm projenin daha kaliteli olacağını, bunun sadece örnek bir gösterim olduğunu unutmayın.