Söylenti: Colin McRae Rally Serisi Geri Dönüyor!

Samet Konuksal


    Codemasters Racing'in beğenilen yarış serisi, ünlü rallici Colin McRae'nin adını taşıyordu. Colin McRae: Rally ile başlayıp Colin McRae: Dirt ile devam eden yarış serisi, McRae'nin ölümünden sonra yerini sadece "Dirt" adına bırakmıştı. Görünüşe göre Codemasters Racing, Colin McRae'nin adını taşıyan yapımları çıkartmaya devam edecek.
 
    Gün içerisinde iki yeni Tweet yayınlayan Codemasters Racing'den Rich Eddy, 27 Haziran'da yani yarın yapılacak bir duyurunun müjdesini verdi. Yayınlanan gönderide yer alan görselde Ford marka araç yer alıyor ve eski Colin McRae oyunlarında kullanılan yazı tipi kullanılıyor.
 
   Eddy'nin ikinci Tweet'inde ise direkt olarak bir yazı yer alıyor. Bu yazıda, "Yarın duyuracağımız bir şeyin üzerinde çalışıyorum. Eminim bu duyuru, hatıralarınızı yeniden canlandıracak." cümleleri bulunuyor.
 
   Yarın gelecek duyuruda Colin McRae Rally serisinin eski bir oyununun remake halini görebilir miyiz? Ya da sizce Codemasters Racing, köklerine geri dönüp tamamen yeni bir oyun mu duyurur? Bekleyip görelim...
 


 
Güncelleme: Geçtiğimiz günlerde Colin McRae Rally 2.0, 13. yılını doldurmuş. Bu oyuna bir remake gelebilir;