APB: Vendetta PC ve PS4 için Duyuruldu

Alkan Adakaner


     Reloaded Productions, All Points Bulletin'in yeni oyunu APB: Vendetta'yı PC ve Playstation 4 için duyurdu. Kickstarter projesi de başlayan oyunun PC sürümünün piyasaya çıkabilmesi için 300.000 dolar bağış bekleniyor. Playstation 4 sürümü ise PC sürümünden sonra piyasaya çıkacakmış.
 
    Hızlı bir MMO-FPS olacak olan APB: Vendetta'da duvarlarda yürüyebilecek, çift elle tabanca kullanabilecek, en önemlisi ise 20 karakter seçeneği ile başlayacağımız oyunda karakterlerimizin özel (büyü gibi) güçlere sahip olacak olması.
 
    Geliştirici stüdyonun açıklamalarına göre Unreal Engine 3 ile geliştirilen oyunun Playstation 4'e gelebilmesi için oyun motoru değişebilirmiş; çünkü Playstation 4'ün Unreal Engine 3 desteği henüz açıklanmadı. 
 
    Oyunun Kickstarter projesinin tamamlanmasına 33 gün var ve şu an 11.916 dolar toplanabildi. Eğer 750.000 dolar toplanabilirse APB:  Reloaded'taki karakterleri APB: Vendetta'ya aktarabileceğimiz bir sistem geliştirilecek. 1 milyon dolarda ise bir çeşit modlama aracının yapılmasına izin veriliyor.
 
    All Points Bulletin (APB): Vendetta'nın ilk ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.