Medal Of Honor'ın En Büyük Topluluk Sitesi Kapandı

Erkut Köse


   Uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren ve Medal Of Honor'ın en büyük topluluk sitesi konumunda olan Medal Of Honor Headquarters, bugün itibariyle kapılarını kapattı.
 
    Yapılan açıklamada, önceden oldukça kaliteli bir yapıya sahip olan serinin, son oyunda aceleye getirilerek kötü bir hale sokulması neticesinde artık sitenin daha fazla devam ettirilemeyeceği belirtildi. Ayrıca yazıda incelemelerden de örnekler verilerek yapımın ne kadar kötü halde olduğu tekrar tekrar vurgulandı.
 
    Danger Close'un son dönemlerde yapım ekibinden alındığı ve EA'nın sessiz sedasız bir biçimde oyunu tam anlamıyla bitirmeden piyasaya sürdüğü iddia edildi. MOHHQ'ye göre, Battlefield 4 yazısının MoH'ın yazısından daha büyük bir halde kutuda bulunması da oyuna ne kadar güvenilmediğininin kanıtı.
 
    Bu kararla aslında EA da büyük bir oyuncu kitlesini kaybetmiş diyebiliriz. Zira satış rakamlarının çok düşük olması da bunu doğrular nitelikte. Belki de bu olaylarla birlikte MoH serisi tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alabilir. Bekleyip göreceğiz.