Oyunçeviri Ekibi, Tüm Faaliyetlerini Durdurdu

Erkut Köse


   Bugüne kadar onlarca Türkçe yama çalışması yapan ve son zamanlarda resmi yamaları da başarıyla tamamlayan Oyunçeviri ekibinden acı bir haber geldi.
 
    Daha geçtiğimiz gün The Walking Dead'in Türkçe yamasıyla karşımıza çıkan ve oyuncuların gönlünde taht kuran ekip, yaptıkları bir açıklamayla yamalarının gelişimlerini süresiz olarak durdurduklarını belirtti. Açıklamanın tamamı şu şekilde:
 
"Değerli site takipçilerimiz,

Oyun Çeviri Ekibi olarak aldığımız karar neticesinde çevirisi devam eden projelerin hepsi süresiz olarak askıya alınmıştır. 3 seneden beri Türk oyuncusu için 50'den fazla Türkçe yama yapmış, Türkçe seslendirmeli tanıtım videoları hazırlamış, karşılıksız bir şekilde boş zamanlarından feragat ederek ellerinden geleni yapmaya çalışan ekibimiz için hoşgörüden yoksun, terbiye sınırlarını aşan, emeğe saygısız yorumlar yapan insanları empati kurmaya ve düşünmeye davet ediyoruz.

Şu zamana kadar desteğini esirgememiş ve bizleri her daim desteklemiş üyelerimize de çok teşekkür ediyoruz..."
 
   Türk oyun dünyası açısından böyle başarılı bir oluşumun kaybedilmesi gerçekten çok üzücü. Umarız ileride yeniden yamalarıyla karşımıza çıkarlar. Kendilerine başarılar diliyoruz.