Resident Evil 6 Crossover Modu Detaylandırıldı

Beril Sergün

     
     Resident Evil 6 için, E3 videolarında da bir kısmını gördüğümüz sistem nihayet detaylandırıldı. Crossover adı verilen sistem sayesinde sizi yepyeni bir online oyunculuk deneyimi bekliyor.
 
     Crossover sistemi şöyle işleyecek. Resident Evil 6'yı Leon ve Helena ile oyunu oynuyorsunuz ve gayet güzel ilerliyorsunuz, kapıdan girdiniz ve birden bire (Tabi eğer siz bu seçeneği isterseniz) aynı hikaye modunu oynayan başka iki oyuncu (Jake vs Sherry karakterleri) ile yollarınız kesişecek, tıpkı girdiğiniz odada bir NPC ile karşılaşmanız gibi... Tabi Jake ve Sherry peşlerinde onları takip eden dev bir canavarı da sizin sakin co-op oynanışınıza sürüklemiş olabilirler...Onlara peşlerindeki beladan kurtarmak için yardımcı olabilir yada basitçe kendi yolunuza gidebilirsiniz.
 
     Şu an bilinen pek az şey olsa da bilinen şu ki dev canavarlardan biri 4 kişilik ekibimizden birini tutarsa diğerleri de onu kurtarmak için uğraşabilecek. Bakalım yeni Resident Evil 6 çoğu hayranını hayal kırıklığına uğratan "Korkudan Eğlenceye Dönüş" sistemini bu tür değişik eklentilerle kapatabilecek mi?