Black Ops 2 Şampiyonlar Ligi Videosu (Güncelleme)

Samet Konuksal


     Bu akşam oynanan Şampiyonlar Ligi finali, sadece Bayern Münich ile Chelsea arasındaki karşılaşmaya değil, Electronic Arts ile Activision arasındaki karşılaşmaya da ev sahipliği yaptı. Medal of Honor: Warfighter videosundan sonra, şimdi de sıra Call of Duty: Black Ops 2'de.
 
     Almanya'da düzenlenen finalin Black Ops 2 tanıtım videosu da malesef şimdilik Almanca ve düşük kalitede. Henüz İngilizce sürümü adına video internet ortamına düşmese de, bu sürümün daha uzun olduğu ve öncekilerden farklı sahneleri içerdiği belirtiliyor.
 
     Videonun Almanca sürümüne geldiğimizde ise video adına, daha önce Black Ops 2'nin ilk yayınlanan videosunun üstüne kısa yenilikler eklenmiş hali diyebiliriz. Bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İngilizce sürümü için ise gözünüz her zamanki gibi bizde olsun!
 
---
Güncelleme: Bahsi geçen İngiltere kanallarında dönen video, en nihayetinde bizlerle. Yayınlanan video gerçekten de denildiği gibi daha uzun ve yeni görseller içeriyor. Oyunun Xbox 360 sürümünden alınan oyun içi görüntülerle gelen tanıtım videosu, oyunun ilk videosunun üstüne kurulu. Aksiyon odaklı sahnelerin arttığı bir dakikalık videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;