Black Ops II Onaylandı (Güncellendi)

Tunahan Başol


     Yeni görsel geldi, ekran görüntüleri, ön sipariş kartları, posterler sızdı derken Call of Duty'nin resmi İngiltere sayfası Black Ops II'yi Onayladı! Artık İngiltere sitesinin oyunlar bölümünde Black Ops II'yi görebiliyoruz.
 
     Buradan ulaşabileceğiniz Call of Duty İngiltere sitesinin içeriğine bakacak olursak, şu anda haberler ve forum bölümüne erişemiyoruz fakat videolar ve görüntüler kısmı açık durumda. Her ne kadar açık desek de içeriğinde pek bir şey olduğunu söyleyemeyiz. 
 
     Anasayfa'dan video bölümüne geçersek, bizleri bir video bekliyor fakat bu videoyu başlatamıyoruz. Muhtemelen bu video TV reklamıyla eş zamanlı olarak izlenebilecek. Ayrıca videonun başına konulmuş ekran görüntüsünde de bir helikopter ve çeşitli binalar görüyoruz fakat bunlar pek yorumlanmaya açık şeyler değiller.
 
 
     Görüntüler bölümüne gelirsek eğer, üzerinde "Coming Soon" (Yakında geliyor) yazan iki farklı görüntüyle karşılaşıyoruz ve bu görüntüler de aynı anasayfada olduğu gibi karıncalı bir şekilde netleşmeyi bekliyorlar. Eğer görüntüleri bilgisayarınıza kopyalarsanız  birinci görselin adının "quadrotor", ikincinin ise "claw" olduğunu göreceksiniz. Yaptığımız haberlerden "quadrotor"u tanırsınız ancak "claw" ilk defa karşılaştığımız bir isim. Görselleri netleştirince ortaya çıkan görüntüye göre tank vb. bir araç gibi duruyor.
 
 
 

     Ayrıca yine Black Ops II sayfasının sağ üst bölümünde oyunun ön siparişe açık olduğunu görebiliyoruz. Platformlara özel kutu tasarımları ise şu şekilde:
 
 
     Eğer siz de reklam videosunu merak ediyorsanız takipte kalın! 
 
     Güncelleme: Yukarıda gördüğünüz, üzerinde "Coming Soon" yazan görüntüler an itibariyle internete sızdı. Birinci görsel geçtiğimiz saatlerde sızan görsellerden birisiymiş ve ikinci görsel ise ayakları olan bir zırhlı araç. Bu görsellerin yanı sıra, bir binanın deforme olmuş halini gösteren ekran görüntüsü daha bizlerle. İşte o ekran görüntüleri: