Crysis 3 mü Geliyor!?

Gökhan Yılmaz

Maksimum Şüphe!

 
     Popüler oyun dergilerinden Game Reactor'ün yeni sayısının kapak resmi oyun dünyasını heyecanlandırmaya yetti. Derginin İsveç'de yayınlanan baskısında Crysis 3'ün geldiğine yönelik ipuçları var.
 
     Öncelikle derginin kapak tasarımında sol üst köşede Crysis ile bütünleşmiş altıgen desenler görülüyor. Bunun Nano Suit'in akıllara kazınmış kaplaması olduğunu biliyorsunuz. Arka plandaki yapılar ise New York'un saldırıdan sonraki yıkılmış hali olabilir, henüz net olmasa da iddialar bu yönde. Derginin kapağında da vurucu özel haberlerin bulunduğu belirtilmiş.
 
     Crytek tarafında ise stüdyonun Nisan ayında dev bir duyuru yapacağı konusunda ipuçları verilmişti. Ayrıca daha önce EA'in iş ilanlarında CryEngine 3 ile Crysis 3'ün geliştirilmekte olduğu söylentileri yükselmiş ve Crytek ile partner oldukları konuşulmuştu.
 
     Son olarak da Origin'de Crysis 3'ün ilanları görüldüğü iddia edilmiş ve Google aramalarında sonuçlar arasında olduğu söylenmişti. İlgili ilan resimlerini aşağıdaki Game Reactor kapağının hemen altında görebilirsiniz.