Dedikodu : God of War III Co-op Desteği İçerecek

Talha Aynacı

Her ne kadar "resmi" olduğu söylensede, resmen duyurulmadıkça bu haber asparagas olarak gözüküyor.

God of War : Collection paketi sadece ilk iki oyunun HD versiyonlarını içeren nostaljik bir paket olmayacak. God of War III içinde oynanabilir bir demonun bulunduğu paketi alan GamerAccess sitesi yazarı büyük bir süprizle karşılaştığını idda ediyor.
 
Demoyu bitirdikten sonra Sony'nin resmi sitesine bağlanan yazar burada God of War III'ün online co-op keşfettiğini idda edip bunu birde "RESMİ" diyerek oyun sitelerine yaydı.
 
Habere temkinli yaklaşıyoruz, zira bir kaç hafta önce oyunun yönetmeni Asmussen, bizimde haberini yayınladığımız röportajında co-op modu ile ilgili olarak şu sözlere yer vermişti;
 
 " Resident Evil serisi gibi tamamen hikaye moduna tutunan bir yapımın bile son oyununda çoklu oyuncu (Multiplayer) modu desteklendiği, God of War 3’de çoklu oyuncu veya co-op desteği olup olmayacağı sorularına yanıt veren Stig; Resident Evil 5’de bulunan bu özelliklerin, oyunun orjinalliğinin yitip gitmesine sebep olduğunu; God of War 3’de oyuncuya yaşatmak istedikleri deneyimde co-op ve çoklu oyuncu desteğine yer olmadığını açıklıyor."


Karar sizin ! Kaynak