Daha Fazla PSP Oyununu PS Vita'ya Taşıyın!

Talha Aynacı

 
    PS Vita'nıza indirip oynayabileceğiniz PSP oyunları sınırlı durumda ve Sony daha geniş içerikli PSP listesi için beklememizi istiyor. Ancak zaten sahip olabilecekken neden bekleyelim?
 
    PS Vita kütüphanenize daha fazla PSP oyunu dahil etmek için tüm ihtiyacınız olan bir PS3. Vita'dan bağlandığınızda PSN sistemi size indirmeniz için sınırlı sayıda PSP oyunu sunarken, PS3 aracılığıyla PSN'e bağlandığınızda dijital markette mevcut olan tüm oyunları görebiliyorsunuz. Bu noktada  PSN'e PS3 aracılığıyla girip oyun listesini "Transaction Management" aracılığıyla taradıktan ve istediğiniz oyunu indirdikten sonra tercih ettiğiniz oyunu dilerseniz PSP dilerseniz PS Vita'ya gönderebiliyorsunuz.
 
    PS Vita'yı USB aracılığıyla PS3'e bağlayıp sırasıyla "Content Manager" uygulamasını başlatıp ardından "Connect to a PS3 System" seçeneğinden "Copy from PS3 to Vita" sekmesini kullandığınızda artık indirdiğiniz oyunlar Vita'da demektir! Yabancı forumlardan gelen olumlu yorumlarla yöntemin geçerliliği kanıtlanmış durumda. Bu sayede Sony'nin size sunduğundan daha fazla PSP oyununu Vita'nızda görebilirsiniz. Ancak bu sistemde sadece Sony dağıtımcılığında olan oyunları indirilebileceğinizi hatırlatalım.