Flatout 3 Sessiz Sedasız Duyuruldu!

Samet Konuksal


     Oyun dünyasının en psikopat yarış serilerinden Flatout, son yapımı Ultimate Carnage ile birlikte orta düzeyde inceleme notları almıştı. 2008 yılındaki çıkışından bu yana sesini alamadığımız Flatout serisine yeni bir oyun geliyor!
 
     Sessiz, sedasız bir şekilde Steam aracılığıyla duyurulduğuna şahit olduğumuz yeni Flatout oyununun adı Flatout: Chaos & Destruction. Çıkış tarihi 13 Aralık olarak belirtilen oyunun sitesi yapım aşamasında olduğundan dolayı şimdilik hangi platformlara çıkacağı bilinmiyor. Ancak Steam'de gördüğümüzden dolayı PC, bu listede yer alıyor.
 
     Flatout 3'ün çıkış tarihi 13 Aralık olarak açıklanmasına rağmen oyunun ne yapımcısından, ne de yayıncısından gelme resmi bir basın duyurusu yok. Şimdilik Steam sayfasındaki bilgilere baktığımızda, oyunun son oyundaki yapımcısının da yayıncısının da değiştiğini görüyoruz. Flatout 3'de oyunun yapımcı koltuğunda yeni bir isim olan Team 6, yayıncılığında ise serinin ilk iki oyununu bizlere sunan Strategy First yer alıyor.
 
     Bu bilgilerin yanı sıra Flatout 3: Chaos & Destruction'un Steam sayfasına baktığımızda oyuna ait duyuru videosu bizleri karşılıyor. Videoda Flatout 3'ün grafiklerini pek tatmin edici bulamasak da, eğlence kıvamı her zaman olduğu gibi iyi görünüyor
 
     60'dan fazla yarış alanında, 47 farklı araçla birlikte, 9 farklı modda yarış ve kıyım yapabileceğiniz Flatout 3: Chaos & Destruction'un videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.