Infinity Ward: "İki Oyunun Başarısı da Bir Kazanç"

Samet Konuksal


     Bu senenin en önemli FPS oyunları çıkışını yaptı. Oyunun hayranları ve dağıtıcıları(EA, Activision) Call of Duty ve Battlefield markalarını büyük bir kıyas içine soksalar da, yapımcılar bu kargaşadan uzak kalmayı tercih ediyor. DICE'dan daha önce Infinity Ward ile iyi bir ilişki içinde olduklarına yönelik sözler duymuştuk. Şimdi ise söz Infinity Ward'da.
 
     Infinity Ward'dan Mark Rubin bu kıyaslama hakkında konuştu. Mark Rubin Electronic Arts ve Activision'un yaptıklarını "gereksiz tartışma" olarak nitelendirdi ve "İki oyunun da başarılı olması oyun endüstrinin kazancı." açıklamasını yaptı.
 
     Rubin, "Herşey hayranların tercihinde kalıyor. Gerçek oyuncular onlar. Her iki oyun da iyi, her iki oyunu da oynamalılar. DICE'daki herkese saygımız var, onların da bizlere. Her iki şirket de birbiriyle sıkı bir arkadaşlık içerisinde. Herşey, EA veya Activision'un açısından gözüken gibi değil." şeklinde konuştu.
 
     Gerçekten de yorumlarda ara sıra biz de rahatsız oluyoruz bu tartışmalardan. Sizce de gereksiz bir tartışmanın içinde değil mi oyun dünyası? Her iki oyun da emrinize amade. Keyfini çıkarın!