G*Star Fuarında Duyuru Üstüne Duyuru Gelecek

Samet Konuksal

NCsoft MMO piyasasının önemli serilerini elinde bulunduruyor.


     Asya'daki en önemli oyun fuarlarından G*Star yaklaşıyor. Bu fuar MMO oyunları üstüne kurulu olduğu için Batı taraftan pek ilgi söz konusu değil. Ancak alınan söylenti haberlerine göre G*Star fuarı Kore'li MMO yapımcıları için epey çekişmelere sahne olacak
 
     Kore menşêli bir siteden alınan söylentiye göre NCsoft, Asya'nın en büyük MMO fuarı olan G*Star'da "Project C" isminde yeni bir MMO-RPG oyununu ilk videosuyla birlikte gözler önüne serecek. Söylentiye göre bu yapımın baş tasarımcısı Jake Song, yani Lineage ve ArcheAge fikrini ortaya koyan isim.
 
     G*Star fuarı 10 ile 13 Kasım arasında yapılacak. Mantıken düşündüğümüzde; NCsoft'un şuan elindeki yapımlardan Guild Wars 2 ve Wildstar'ın Asya'daki MMO'cuların oyun zevkiyle uyuşmadığını göz önüne alırsak, G*Star'da ön plana çıkmak için NCsoft bir duyuru saklıyor olabilir. 
 
     Bunların yanı sıra MMO oyunlarının kalbinin atacağı G*Star'da gelecek tek duyuru bundan ibaret değil. Yine Asya'lı bir oyun firması olan Webzen'in, bu fuarda MU Online 2 ve Archlord 2'yi duyuracağı da firmanın resmi internet sitesi üzerinden kesinleşti. Ayrıca Webzen'in bu fuarda, son dönemin önemli ücretsiz MMO-RPG'lerinden Continent of Ninth'in Avrupa çıkışını da duyurması bekleniyor.
 
     Gelecek haberler için gözünüz bizde olsun.