GTA V Wii U'nun Çıkış Oyunlarından mı Olacak?

Samet Konuksal

Wii U'nun tanıtımı için gerçekten faydalı bir işbirliği olur.


     Günün bomba haberi geçtiğimiz saatler içerisinde Rockstar tarafından gelmişti. GTA V, resmi olarak duyuruldu ve ilk videosuyla 2 Kasım'da tanıtımı yapılacak. Ancak 2 Kasım gelmeden önce sürüyle söylenti haberleri de dört bir yanımızı sarmaya başladı. Bunlardan birisi, Rockstar'ın Wii U ile olan ilişkisinden geliyor.
 
     NowGamer'da çıkan bir söylenti haberine göre Rockstar GTA V'i, Wii U'nun çıkışına hazırlıyor. Grand Theft Auto serisinin önceki oyunlarını Nintendo'nun platformlarında pek görmemiştik. Örnek olarak verebileceğimiz, ilk olarak DS'e özel çıkan sonrasında diğer taşınabilir cihazlara gelen Chinatown Wars bulunuyor.
 
     Bu söylentinin ortaya çıkmasındaki ana sebebi,  Take-Two genel müdürü Kral Slatoff'un Wii U hakkındaki sözleri oluşturuyor. Haziran ayı içerisinde Slatoff, Wii U'nun kendilerine ilgi çekici geldiğini, konsolun oyun pazarında büyük bir pay alabileceğini ve son olarak, kendilerinin Nintendo ile sıkı bir iletişim hâlinde olduklarını söylemişti.
 
     Bakalım bu söylenti gerçeği yansıtıyor mu? Wii U'nun 2012'nin başında çıkacağını biliyoruz. Şimdi ise tek yapmamız gereken, 2 Kasım'ı beklemek.