Battlefield 3 Bunda Oynanır: Ultimate Simulator

Gökhan Yılmaz

Ultimate FPS Simulator

 
     Daha önce görülmemiş bir FPS simülatörü izleyenlerin iştahını kabartıyor. Hareket ettiğiniz, nişan aldığınız ve 360 derece dönebildiğiniz bir savaş simülatörü The Gadged Show'da Battlefield 3 eşliğinde tanıtılıyor.
 
     Battlefield 3'ün ön sürümü ile test edilen sistem Avrupa'nın önde gelen teknoloji uzmanları tarafından inşa edilmiş. Taşınabilir ve çok yönlü özel tasarım koşu bantları (İsveç bir firma olan MSE Weibull tarafından geliştirilmiş) Battlefield 3 askerinizi kontrol ederken gerçekte de istediğiniz yöne hareket etmenize olanak kılıyor.
 
      Üzerinize yerleştirilen 12 adet paintball işaretçisi sayesinde vurulduğunuz bölgeyi hissedebiliyorsunuz. Böylece gerçek zamanlı olarak nereden vurulduğunuzu ve düşmanın ne tarafınızda kaldığını bilebiliyorsunuz (Ekrandaki kırmızı göstergelere son).
 
     Bunlara ek olarak kablosuz silah sistemi, saran ses sistemi, beş HD projektör, LED'ler ile ambiyans aydınlatmaları ve Xbox Kinect'in hack'lenmiş versiyonu sistemin geri kalan donanımlarını oluşturuyor.
 
     Tanıtım videosu gösterilen bu TV şovu 24 Ekim 2011 tarihinde Channel 5'da 20:00'da yayınlanacak. Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz, daha fazla oynanış görüntüsü için beklemede kalın.