1$'ı Bu Oyuna Harcamak Mantıklı Duruyor

Samet Konuksal

Oyun gerçekten harika gözüküyor.


     Bağımsız yapımcılar, göz önüne gelebilmek için farklı yöntemler kullanmaya devam ediyor. Oyun yağmurunun yaşandığı Sonbahar aylarında çıkacak olan bağımsız yapımcı ürünü Afterfall: InSanity için yapımcılar, farklı bir ödeme yöntemi izliyor.
 
     Yapılan plana göre Afterfall: InSanity'in ön siparişi için Intoxity, sadece $1 istiyor. Ancak $1'e oyun alabilmenizin tek şartı, 10 milyon kişinin oyunu ön sipariş ile satın alması. Eğer ön siparişin sayısı 10 milyonu geçerse, gelirin %10'u bağış için kullanılacak. Eğer Intoxity 10 milyon barajını aşamazsa, ön sipariş gelirlerinin tamamı yardım için kullanılacak ve Afterfall: InSanity $34.99'dan satılmaya devam edecek. Tabi eğer $1'lik ön siparişinizi yaptıysanız oyunu $33.90'dan da satın alabileceksiniz.
 
     Kampanya, oyunun çıkış tarihi olan 25 Kasım'a kadar devam edecek. Kampanyayı bir kenara bırakıp Afterfall: InSanity'e gelecek olursak, oyunumuz kıyamet sonrası dünyada geçen bir TPS. Oyun motoru olarak ise Unreal Engine 3 kullanılıyor.
 
     Oyundan yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Eğer $1'e ön sipariş vermek istiyorsanız da oyunun sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     İlk başta 10 milyonluk baraj sizlere biraz uzak gelebilir. Ancak, 70 dolarlık oyunların 10-15 milyon sattığı bir dönem içerisinde olduğumuzu düşününce...