TES V: Skyrim'den Yeni Görsel ve Bilgiler

Ersin Kılıç

Şu sahne karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor.


     Son olarak devasa dünya haritası ile oyunculara bir kez daha göz kırpan The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyun için son olarak bazı bilgiler ile birlikte yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerin bazılarını daha önce dergi taraması olarak görsek te kaliteli versiyonları tabi ki çok daha etkileyici gözüküyor.
 
     Oyunun yeni bilgileri ise Game Informer dergisinden geldi. Yayınlanan bu bilgileri arasında; kurt veya benzeri bir hayvanı öldürdüğünüzde onu nehre fırlatabileceksiniz. Ve öldürdüğünüz bu hayvan dalgalar arasında sürüklenerek kaybolabilecek. Yeni ekran görüntülerinde de işaretini gördüğümüz Dark Brotherhood'a katılım ise eskisi gibi kolay olmayacak. Dark Brotherhood'a katılmak için daha önceki oyunlarda olduğu gibi birkaç yabancıyı öldürmeniz yeterli olmayacağı belirtilmiş.

     Oyundaki Perk sisteminde ise bazı ekstralar ile karşılaşabileceksiniz. örneğin bazı gizlilik perklerinde bıçak gibi özel silahlara ekstra hasar gücü eklenebilecek. Oyundaki yan görevler görev sekmesinde yan sekme olarak belirtilecek. Ve herhangi bir ana görevinizde yan görevler ile dallanmalar yaşanabilecek.
 
     Ekran görüntülerine baktığımızda ise karakter detayları ve zırh gibi detaylar gayet tatmin edici gözüküyor. Mekanların da göz kamaştırdığı bu görütülerde vahşi hayvanlar dışında buzul bir görünüme sahip olan ilginç yaratıkları da dikkatlerden kaçmıyor. Oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.