Crytek'in Ücretsiz FPS'sinden Harika Videolar!

Samet Konuksal

Oyunun çevre dizaynı da mükemmel gözüküyor.


     Ünlü oyun firmaları MMO tarzına yönelmeye devam ediyor. Crytek'in yeni MMO-FPS'si Warface, Crytek'in Kore'deki yapımcı ekibi tarafından geliştiriliyor. Oyunun çıkış önceliği ise hâliyle, Asya ülkelerinde.
 
     Warface'in Kore sunucularında şu sıralar kapalı beta düzenlenirken, oyunun betasından internete sızan oynanış videoları da bizleri heyecanlandırmaya yetti.
 
     Yayınlanan oynanış videoları bunlarla sınırlı olmasa da, aşağıda bir adet co-op, bir adet de Deathmatch moduna ait videoları görebilirsiniz. Videolardan görebileceğiniz üzere oyunun grafikleri, ücretsiz bir MMO oyununa göre gerçekten harika seviyede. 
 
     Grafikleri geçip oynanışa gelirsek eğer, oyunda sınıf sisteminin bulunduğunu görüyoruz. Co-op oynanış videosunda Medic sınıfı kullanılıyor. Videoda bu sınıf, kendini ve arkadaşlarını iyileştirirken, ağır hasar almış arkadaşlarını diriltebiliyor.
 
     Co-op oynanış videosunu da bir yana bırakıp Deathmatch videosuna geldiğimizde, oyunda yenilikçi diyebileceğimiz bazı oynanış dinamiklerinin bulunduğunu daha ilk saniyelerden görüyoruz. Örneğin, karakterimizle yüksek duvarları aşmamız için bir takım arkadaşıyla birlikte iş birliği yapmamız gerek.
 
     Videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Yukarıdaki video co-op, aşağıdaki ise deathmatch moduna ait. Warface'in Batı çıkış tarihi hâla daha bilinmiyor.  
 
Lazyy'e Teşekkürler