Diablo III'te Bulması ve Kullanması Şart 2 Eşya

Levent Polater

Bu nesnelere ana görevler aracılığıyla sahip olunacağı tahmin ediliyor.


    Blizzard, Diablo III'ün senaryo modunda oyuncuların eline geçireceği 2 büyülü eşya ile ilgili yeni bilgiler sundu.
 
    Bunlardan biri 'Cauldron of Jordan' olacak. Bu eşyayı oyunda bulanlar, envanterlerindeki işe yaramayan nesneleri atmak yerine bu eşya üzerinde kullanacak ve nesneleri altına çevirebilecek. Yani bir nevi bu nesneleri kasabaya gidip satmanın pratik yolunu sağlamış olabileceğiz. Çünkü Blizzard'ın dediğine göre bunları sattığımızda da aynı seviyede altının sahibi olabilecekmişiz.
 
    Yine de 'Stone of Recall' (Diablo II'de Town of Portal idi) adlı eşyayı kullanıp kasabaya dönme imkanı oyunseverlere sunulacak ama zindanın orta yerinde heyecanın göbeğindeyken tempoyu düşürmek istemeyenlerin imdadına 'Cauldron of Jordan' koşacak.
 
    Blizzard'ın bizi bilgilerle doldurduğu bir diğer büyülü eşya ise 'Nephalem Cube' olacak. Diablo II'yi oynayanlar Horadric Cube'ü hatırlayacaklardır. Bir nevi buna benziyor ama daha farklı. Bu kübün içine koyduğumuz çeşitli nesneler (silah, zırh vs.) bize saf içerikler olarak geri dönecek. Alınan bilgiye göre buraya ne kadar nadir bulunan veya güçlü bir nesne koyarsanız bunun karşılığında o kadar nadir bir içeriğe sahip olabileceksiniz. Bu içerikleri oyunda bulunan 'Blacksmith', 'Jeweler' ve 'Mystic' gibi zanaatkarlara vererek size yeni nesneler yapmasını sağlayabilirsiniz.

    Hepsi şimdilik bu kadar. Umarım sizi Diablo III konusunda biraz daha aydınlatabilmişimdir.